Lataa Advanced System Protector 2.1 ilmaiseksi

yksityiskohdat

Lataa Advanced System Protector 2.1 ilmaiseksi screenshot

Oletko huolissasi, että joku pääsisi tunkeutumaan tietokoneellesi ja keräämään sieltä henkilökohtaisia tietoja sinusta, perheestäsi tai jopa yrityksestäsi? Oletko pettynyt nykyiseen turvaohjelmaasi? Näissä tilanteissa Advanced System Protector on loistava apu! Se on markkinoiden tehokkain vakoiluohjelmien torjuntasovellus.

Advanced System Protector tarjoaa nopean ja syvän tarkastustoiminnon, joiden avulla järjestelmäsi ja sen tiedostot ovat turvassa. Ohjelma sisältää myös aikataulutoiminnon, joka mahdollistaa tarkastusten ajastamisen haluamillesi aikaväleille. Tämä ohjelmisto tarkastaa järjestelmäsi automaattisesti ongelmitta. Voit asettaa pikatarkastuksen mihin tahansa kellonaikaan ja tarkastaa siten järjestelmäsi päivittäin. Voit myös aikatauluttaa syvätarkastuksen säännöllisesti esimerkiksi viikoittain tai kuukausittain.

Advanced System Protector -ohjelmassa saat päivitetyt määritykset uusista vakoiluohjelmista, joten järjestelmäsi on aina ajan tasalla haitta- ja vakoiluohjelmia vastaan. Tämä erinomainen vakoiluohjelmien torjuntaohjelma vähentää vakoiluohjelmien aiheuttamia haittoja. Tutustu tähän upeaan ohjelmistoon ja näe, mitä se voi tehdä sinulle ja tietokoneellesi.

Ilmainen lataus